Partnerzy:

Mecz ligowy z WBS Warszawa 12.05.2018

W sobotnie południe rozegraliśmy mecz ligowy z drużyną WBS Warszawa. Na początku spotkania, drużyna przeciwna mocno siadła na naszą drużynę i od pierwszej minuty prowadziła grę. Gra odbywała się na naszej połowie, co pozwoliło nam wyprowadzić szybki kontratak i wyszliśmy na prowadzenie w tym spotkaniu. Chłopcy po zdobytym golu, nie zachowali odpowiedniej koncentracji co wykorzystali przeciwnicy zdobywając szybko bramkę wyrównującą. Druga część gry niestety spowodowała kilka straconych bramek i po pierwszej części gry wynik wynosił już 1:6 dla drużyny WBSu. Chłopcy walczyli, dawali z siebie wszystko. Ale doświadczenie przeciwnika w rozgrywkach ligowych oraz większe indywidualne umiejętności poszczególnych zawodników, doprowadziły do wysokiej porażki.

Trener
Mateusz Pawluk

AMP GOOL Duczki – WBS Warszawa 1:10

Skład: Dawid Kosiński – Dawid Komorowski , Grzegorz Zduniuk – Grzegorz Ołdak, Bartosz Fidrych, Łukasz Lipiński – Szymon Szczechura