Partnerzy:

Mecz ligowy z KS Wisła Jabłonna                                                              13.05.2018

W niedzielę zespół z rocznika 2010 rozegrał ostatnie spotkanie w lidze przed rundą rewanżową. Naszym przeciwnikiem był zespół KS Wisła Jabłonna. Niestety tym razem nie udało nam się wywalczyć choćby jednego punktu i o ile nadal zachowujemy pozycję wicelidera, to do pierwszego miejsca tracimy już 6 punktów.

Pomimo porażki uważam, że nie zagraliśmy słabego spotkania. Po pierwszej połowie prowadziliśmy nawet 3 – 1, w drugiej połowie, kiedy straciliśmy trzy bramki, obraz gry nie uległ większej zmianie, natomiast nasi rywale byli tego dnia po prostu skuteczniejsi.

Na ogromne wyróżnienie zasługuje nasz bramkarz – Mikołaj Zaradkiewicz, który rozegrał niesamowity mecz. Poza znakomitym wprowadzaniem piłki jego interwencje przynajmniej kilka razy uchroniły nas od straty bramki w sytuacjach, które wydawały się niemożliwe do obrony.

Trener
Tomasz Świerczewski

KS Wisła Jabłonna – AMP GOOL Wołomin 2010     4 – 3 (1 – 3)

Skład: Mikołaj Zaradkiewicz – Alan Miętus, Igor Wolszczak, Nikodem Grabowski, Alan Pogorzelski.

Ponadto grali: Krzysztof Benedyk, Szymon Łaskowski,Jakub Rapacki.

Bramki:

0 – 1 Igor Wolszczak (AMP GOOL)

0 – 2 Krzysztof Benedyk (AMP GOOL)

0 – 3 Igor Wolszczak (AMP GOOL)

1 – 3 (KS Wisła)

2 – 3 (KS Wisła)