Partnerzy:

Mecz ligowy z UKS Pogoń Józefów  14.04.2018

W sobotni poranek rozegraliśmy nasz pierwszy mecz ligowy. Przeciwnikiem była drużyna z Józefowa. Na przedmeczową zbiórkę stawiło się 9 zawodników. Zawodnicy z Józefowa od początku narzucili nam swój styl gry co zmusiło nas do cofnięcia się na własną połowę i wyprowadzanie kontrataków. Chłopcy szybko strzelili nam kilka bramek, co ustawiło mecz. Mimo wszystko próbowaliśmy atakować dzięki czemu strzeliliśmy udało nam się zdobyć dwie bramki i choć było nas stać jeszcze na zdobycie kilku goli, to zawiodła skuteczność. Pierwszy mecz za nami, teraz, z meczu na mecz, powinno już być łatwiej. Oczywiście wciąż musimy ciężko pracować aby poprawić grę w defensywie i wyeliminować niepotrzebne błędy. Cieszy mnie postawa zespołu i liczę na większą frekwencję na kolejnym meczu.

Trener
                                                                                                                   Szymon Strychalski

UKS Pogoń Józefów  - AMP GOOL Wołomin 2008   10:2 (6:0)

Skład: Drojszcz Dawid - Komorowski Gabriel, Jabłoński Mikołaj, Łempicka Oliwia -  Bugaj Marcin, Wojno Marcin - Torsz Mikołaj

Ponadto grali: Wilbik Mateusz, Kurek Krystian

Bramki dla AMP GOOL:

Marcin Wojno 2

MVP meczu : Wojno Marcin, Wilbik Mateusz, Komorowski Gabriel

Nadchodzące wydarzenia

urodziny

NEWSLETTER

Zapraszamy do zapisania się do naszego newslettera i otrzymywania wielu interesujących informacji o AMP GOOL!

premiersport

Strony internetowe ARWAY